e-naručivanje pregleda

Ovo je naša nova usluga digitalizacije – sustav e-naručivanja. Kako redovno pratimo trendove u našoj struci, tako pratimo i trendove u unapređenju poslovanja te olakšavanju komunikacije. Putem naše nove stranice e-naručivanje možete se naručiti online za naše preglede i usluge. Radi lakšeg našeg uhodavanja i prelaska na digitalan način rada te također i Vašeg prilagođavanja na isti, predvidjeli smo termine u sredini dana, od 12:00 do 16:00 sati, za koje se možete online naručiti.

Proces je relativno jednostavan. Prvo odaberete iz menija „Usluga“ onu glavnu pretragu ili uslugu koju najviše trebate. Ako trebate više od jedne usluge, onda ćete ostale naknadno navesti u prozoru „Opis problema“. Potom odaberite datum koji Vam najbolje odgovara. Tada Vam se otvore dostupni vremenski termini i odaberite onaj koji Vam najbolje odgovara. Zauzeti ili rezervirani termini nisu dostupni, a pregled istih možete vidjeti na kalendaru odmah ispod.

Potom u desnom dijelu ispunite Vaše osnovne informativne podatke, ime Vašeg ljubimca te u prozor „Opis problema“ navedite ostale preglede koje još pri dolasku želite obaviti uz glavni pregled, opišite problem koji Vaš ljubimac ima te napišite napomenu, ako ju imate. I na kraju kliknite na gumb „Potvrdi“ da bi uspješno proveli proces e-naručivanja. Čim potvrdimo Vaš termin u našem sustavu, na Vašu e-mail adresu će stići obavijest da je Vaš termin rezerviran, te će se isti označiti kao rezerviran i na kalendaru naše web stranice.

Što se tiče termina od 08:00 do 12:00 sati i od 16:00 do 20:00 sati, i dalje se možete naručiti pozivom na naš broj telefona: +385 31 272 230, te dogovoriti sve oko pregleda.

Ukoliko Vam novi sustav e-naručivanja ne odgovara ili se ne želite koristiti digitalnim načinom, možete nas i dalje zvati i tako dogovarati preglede. Ovo je naš doprinos digitalizaciji te unapređenju poslovanja u skladu sa Smjernicama Vlade RH o digitalizaciji.

Online naručivanje naših usluga

Molimo odaberite ‘ostalo’ ako među našim uslugama ne nalazite traženo i napišite opis problema.

Zbog situacije s Covid-19-om, svako online naručivanje mora biti potvrđeno telefonskim pozivom i provjerom termina.

Pregled termina za naručivanje

Status
u tijeku
potvrđeno
rezervacija
otkazano

Dragi moji vlasnici,
naručite me za uređenje,
kupanje, šamponiranje, sušenje i masažu,
da i ja izgledam dobro za party!
Ipak sam ja Vaše najslađe zlato!