Dr. Doolitle – najbolja briga za vašeg najboljeg prijatelja

REMEDIA VETERINARIA d.o.o. – „Dr.Doolitle“ je veterinarska ambulanta sa dvadesetogodišnjim stažom brige o životinjama iz Osijeka. Pokretači tvrtke su Goran Spasovski dr.vet.med., direktor te Vesna Vincenc Spasovski dr.vet.med., prokurist. Nakon škovanja, te stjecanja radnog iskustva 2001. gore navedeni pokreću veterinarsku ambulantu privatne prakse za male životnje Dr.Doolitle prvo registriranu kao obrt za veterinarske usluge.

Ambulanta primarno pruža usluge zdravstvene zaštite kućnih ljubimaca, s vremenom, povećanjem opsega posla i zapošljavanjem novih djelatnika 2004. prerasta u društvo s ograničenom odgovornošću koje danas broji 11 zaposlenih i to: 6 doktora veterine (Goran Spasovski, Tomislav Deže, Vesna Vincenc Spasovski, Mirela Gažo, Barbara Mioš, Leon Kuna) , 4 veterinarska tehičara (Slaven Karaica, Tena Salaj, Matea Tomljenović, Filip Spasovski) te 1 dipl.oecc, kao voditelja administracije (Mihaela Petrović).

Ambulanta se bavi:

  • Pregledom, operativnim zahvatima, cijepljenjem, terapijom, medicinskim kupanjem te prostorm za boravak životinja, pregledom i liječenjem divljih i egzotičnih životinja; opremljena je sa stacionarnim prostorom za infektivne i neinfektivne pacijente kao i intenzivnom njegom.
  • Kiruška sala je opremljena za meku i trdu kirurgiju tako da se u modernim uvjetima obavljaju opercije mekih i tvrdih tkiva, ortopedske kao i oftalmološke operacije.
  • Dijagnostički ambulanta nudi preglede endoskopskim uređajem, digitalnim rendgenom, ultrazvukom, krvne i biokemijske pretrage, mikroskopske preglede, akopunkturološke tretmane.

Surađujemo sa brojnim laboratorijima diljem Europe za sve dodatne potrebe dijegostike i terapije životinja.

Najčešća pitanja i odgovori

Kad naučim nešto novo – a to se događa svaki dan – osjećam se malo više dijelom svemira.

Bill Moyers

Preporučamo da se naručite za pregled Vašeg kućnog ljubimca kako bi se čekanje na pregled minimalizirao. Naručiti se možete na broj +385 31 272 230 ili na drdoolitle0@gmail.com.
Izvan radnog vremena imamo organizirana dežurstva za naše pacijente. Ukoliko je procijena tijekom telefonskog razgovora da je potrebna hitna intervencija, dogovara se hitni dolazak u ambulantu. Prilikom rada izvan radnog vremena cijena rada se uvećava 50%.

Preporučili bi konzultaciju s veterinarom i prije dolaska kućnog ljubimca kako bih Vas uputili što je bitno saznati od prijašnjeg vlasnika te kako se pripremiti za dolazak četvoronožne prinove. U svakom slučaju doći odmah nakon nabave da bi preporučili plan čišćenja od parazita i cijepljenja. Slobodno si zapišite pitanja koja želite postaviti kako bi dobili što više informacija.

Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas

Vašim kućnim ljubimcima
pružamo profesionalnu njegu

Vlasnici kućnih ljubimaca vjeruju nam da ćemo paziti na potrebe svojih voljenih pratitelja. Mi smo stručnjaci predani pružanju najviše zdravstvene zaštite i ljubavi.