Šišanje i uređivanje ljubimaca

U sklopu veterinarske ambulante nalazi se salon u kojem uređujemo sve ljubimce, od kunića do doga. Od medicinskih kupki za određene kožne probleme (gljivice, paraziti, dermatitisi, seboreje), preko raščešljavanja i šišanja zapetljanih perzijskih mačaka pa sve do pravih spa tretmana s kvalitetnim i dermatološki provjerenim Biogance šamponima i regeneratorima. Naša iskusna groomerica s lakoćom oblikuje divne i pasminski specifične frizure.

Možete se naručiti telefonom, na broj telefona +385 31 272 230, sve ostale upite možete na isti taj broj telefona uputiti.

e-naručivanje pregleda

Ovo je naša nova usluga digitalizacije – sustav e-naručivanja. Kako redovno pratimo trendove u našoj struci, tako pratimo i trendove u unapređenju poslovanja te olakšavanju komunikacije. Putem naše nove stranice e-naručivanje možete se naručiti online za naše preglede i usluge. Radi lakšeg našeg uhodavanja i prelaska na digitalan način rada te također i Vašeg prilagođavanja na isti, predvidjeli smo termine u sredini dana, od 12:00 do 16:00 sati, za koje se možete online naručiti.

Proces je relativno jednostavan. Prvo odaberete iz menija „Usluga“ onu glavnu pretragu ili uslugu koju najviše trebate. Ako trebate više od jedne usluge, onda ćete ostale naknadno navesti u prozoru „Opis problema“. Potom odaberite datum koji Vam najbolje odgovara. Tada Vam se otvore dostupni vremenski termini i odaberite onaj koji Vam najbolje odgovara. Zauzeti ili rezervirani termini nisu dostupni, a pregled istih možete vidjeti na kalendaru odmah ispod.

Potom u desnom dijelu ispunite Vaše osnovne informativne podatke, ime Vašeg ljubimca te u prozor „Opis problema“ navedite ostale preglede koje još pri dolasku želite obaviti uz glavni pregled, opišite problem koji Vaš ljubimac ima te napišite napomenu, ako ju imate. I na kraju kliknite na gumb „Potvrdi“ da bi uspješno proveli proces e-naručivanja. Čim potvrdimo Vaš termin u našem sustavu, na Vašu e-mail adresu će stići obavijest da je Vaš termin rezerviran, te će se isti označiti kao rezerviran i na kalendaru naše web stranice.

Što se tiče termina od 08:00 do 12:00 sati i od 16:00 do 20:00 sati, i dalje se možete naručiti pozivom na naš broj telefona: +385 31 272 230, te dogovoriti sve oko pregleda.

Ukoliko Vam novi sustav e-naručivanja ne odgovara ili se ne želite koristiti digitalnim načinom, možete nas i dalje zvati i tako dogovarati preglede. Ovo je naš doprinos digitalizaciji te unapređenju poslovanja u skladu sa Smjernicama Vlade RH o digitalizaciji.

e-naručivanje usluge šišanja

Ovdje e-naručite uslugu šišanja

U našem salonu nudimo usluge njege i uređivanja svih kućnih ljubimaca, bez obzira na vrstu i veličinu. Svakom ljubimcu pristupamo individualno, čime pružamo vrhunsku njegu i pažnju, kakvu Vaš ljubimac i Vi zaslužujete.

Zbog situacije s Covid-19-om, do daljnjeg ne može se naručivati usluga šišanja. Druge usluge mogu se naručivati ovdje usluge.

Pregled termina za naručivanje šišanja

Status
u tijeku
potvrđeno
rezervacija
otkazano

Pregled termina za naručivanje šišanja

Status
u tijeku
potvrđeno
rezervacija
otkazano

Najčešća pitanja i odgovori oko

šišanja ljubimaca

Nakon što ste se odlučili za novu prinovu u obitelji trebali bi dobiti informaciju od ranijih skrbnika je li ljubimac dobio tablete protiv glista.

Ako nije ili ako je to bilo davno svakako bi mu trebali dati antiparazitnu terapiju. Terapije protiv glista možete dobiti kod svog veterinara ili u veterinarskoj ljekarni.

Važno je znati težinu ljubimca. i napomenuti radi li se o odrasloj životinji ili o mladuncu.

Psi se mogu kupati u čistoj vodi. Problematično ja često šamponirati psa. Šamponiranjem se uklanja zaštitni film koji koža luči kako bi se sačuval od štetnih vanjskih utjecaja. Čestim šamponiranjem se može nehotično isprovocirati problem na koži zbog kog će biti potreban posjet veterinaru.

Bilo bi dobro najaviti svoj dolazak veterinaru kako se ne bi stvarale gužve. No ako i dođete bez najave naći ćemo način da pokušamo riješiti problem zbog kojeg ste došli.
Naša ambulanta ima mogućnost pregleda izvan radnog vremena. Ti pregledi spadaju u dežurstva i naplaćuju se po posebnoj tarifi. Za taj dio dana potrebno je nazvati veterinara i s njim dogovoriti vrijeme dolaska.

Naša šišaona je u sklopu naše ambulante. Ako vaš pas ima problema sa dlakom i kožom i veterinar je prepisao kupanje psa sa terapeutskim šamponom tu vrstu usluge je moguće obaviti kod nas uz stručni nadzor kako bi tretman bio uspješno proveden.

Naša šišaona pruža usluge kupanja i šišanja mačaka i ostalih vrsta kućnih ljubimaca. također se može i terapeutsko kupanje napraviti u sklopu naše ambulante.
Da bi pseća dlaka bila uredno održavana i njegovana a ako životinja nema indikacija da se šišanje ne obavlja, bilo bi poželjno da se šiša 4x godišnje odnosno svaka 3 mjeseca jednom.

Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas